Der bliver lavet Ungarsk Gullasch.
Alle grøntsager skæres i passende mundrette størrelser og det må godt være lidt groft.
Kom noget olie og smør i gryden , varm det godt op, kom paprika samt pista i og brun det af.
Kom så kød og bacon i, og brun det af , pas på at det ikke brænder på.
Nu tilsættes løgene, som bare er i både, og lad det koge lidt indtil de er blanke.
Kom nu boullion i samt alle grøntsagerne og fyld op med koldt vand.
Ingredienser:
500-600 gr. godt oksekød i store tern
300 g bacon
2 hvidløg
3-4 spsk. Ungarsk paprika
1½ tsk. spidskommen
400 g kartofler
400 g løg
1 dåse koncentreret tomatpure
6-8 gule snack-peberfrugter
2-3 porre
1 selleri
4 gulerødder
4 storeløg
2 oksekøds boullion tern
3-4 laurbærblade
salt og peber samt 1 tsk.erôs PISTA